Referenssit


F9 Distribution Oy

F9 Distribution Oy

F9 Distribution Oy on suomalainen, yrittäjävetoinen it- ja kodinelektroniikkajakelija. F9:n valikoimaan kuuluu tietotekniikan, viihde-elektroniikan ja kodinkoneiden laatutuotteita alan johtavilta valmistajilta. DBMi on F9:n valinta toiminnanohjausjärjestelmäksi koko logistiikkaketjuun.

Tutustu F9 Distributioniin

Ruukki

Ruukki

Ruukki Smart Roof -älykattoratkaisulla parannetaan rakennusten turvallisuutta erityisesti pohjoisilla leveysasteilla, joissa kattoon kohdistuviin lumikuormiin voi tulla nopeitakin muutoksia. Langatonta teknologiaa hyödyntävä Ruukki Smart Roof havaitsee katon kuormituksen muutokset ja ilmoittaa niistä. Se voidaan asentaa uusiin ja jo asennettuihin kattoihin, joissa on käytetty Ruukin kantavia poimulevyjä. Ruukki Smart Roof -älykatossa on käytetty SeeMoto-ohjelmistoa, joka mahdollistaa tiedon välityksen usealle tietokoneelle tai vaikkapa mobiililaitteeseen.

Tutustu Ruukki Smart Roofiin

Travel Reporter

Travel Reporter

Travel Reporter on helppo tapa pitää ajopäiväkirjaa ja tehdä matkalaskuja. Lataa ilmainen sovellus puhelimeesi jossa on GPS-tuki. Kun aloitat matkan käynnistä tallennus ja päästyäsi päätepisteeseen lopeta tallennus. Sovellus lähettää sinulle automaattisesti Excel-raportin matkan kestosta, kilometrimäärästä, alku- ja loppupisteestä. Jopa matkan aikana tekemäsi pysähdykset tallentuvat raporttiin. Helppoa ja vaivatonta.

Lataa Travel Reporter Google Play -palvelusta

Melon Oy

Melon Oy

Melon Oy on suomalainen maahantuonti- ja tukkuliike kauneudenhoidon, hyvinvoinnin ja terveydenhoidon tuotteille. Melon Oy edustaa alan johtavia tuotteita esteettisiä hoitoja tekeville ammattilaisille. Melon Oy:n käytössä oleva DBMi ERP-järjestelmä mahdollistaa heille tehokkaan tuotetoimitusprosessin ja hyvät yhteydet asiakkaisiin ja toimittajiin.

Tutustu Meloniin

Siluetti Sairaala

Siluetti Sairaala

Siluetti Sairaala on esteettiseen kirurgiaan erikoistunut yksityissairaala. Siluetti on jo vuosikymmenten ajan tunnettu plastiikkakirurgian edelläkävijänä, kehittäjänä ja kouluttajana Suomessa.

Tutustu Siluettiin

Siluetti Spa

Siluetti Spa

SiluettiSpa on Pohjoismaiden ensimmäinen anti-aging spa. Filosofiassamme yhdistyvät hyvinvoinnille merkittävät osa-alueet. Uskomme yksilön oikeuteen nauttia hyvästä terveydestä ja fyysisestä kunnosta, mielen tasapainosta sekä tyytyväisyydestä omaan itseensä ja ulkonäköönsä - ikään katsomatta.

Tutustu SiluettiSpa:han

Ota yhteyttä