Tuotteet

Käyttäjälähtöistä ohjelmistokehitystä

E-Bros Oy on tehnyt käyttäjälähtöistä ohjelmistokehitystä jo 30 vuotta. Toteutamme ohjelmistot asiakkaan ongelmasta ja tahtotilasta lähtien. Pitkä kokemus antaa varmuutta, jolla voimme tehdä lupauksen ja myös pitää sen.

Ohjelmistoprojektit E-Brosilla

E-Bros on toteuttanut laajoja ohjelmistoratkaisuja useille eri toimintasektoreille. Erikoisosaamistamme on laajojen tietomäärien hallinta sekä tiedon siirto, WWW-pohjaisten 24/7 käytössä olevien palveluiden toimittaminen sekä (erityisesti IT) toimitusketjujen tuntemus.

Erillisissä ohjelmistoprojekteissa saat käyttöösi asiantuntemuksemme myös projektinhallinnassa, jolloin yrityksesi ei tarvitse huolehtia aikatauluista tai tekniikoista. Me hoidamme projektin läpiviennin alusta loppuun saakka.

Ketterät kehitysmenetelmät

Agilen Scrum-pohjaiset kehitysmenetelmät varmistavat että voimme tehdä erikokoisia ja tasoisia projekteja. Skaalaudumme hyvin ja kaikenkokoiset projektit saavat aina samat laatuvaatimukset.

Tuotteet


Projektitöiden hallinta

Projektitöiden hallinta

E-Bros Oy:n projektitöiden hallinta on pilvipalveluna toteutettu järjestelmä, joka on tarkoitettu projektiin liittyvien töiden aikatauluttamiseen ja tietojen kirjaamiseen. Tällaisia töitä ovat esimerkiksi laiteasennukset, -huollot ja -korjaukset. Palvelu on helppokäyttöinen ja nopea ottaa käyttöön.

Pyydä lisätietoja

Retail Hosting

Retail Hosting

Retail Hosting -palvelu yhdistää jälleenmyyjän verkkokaupan, ostotyökalun ja sähköiset rajapinnat. Palvelun avulla voi automatisoida koko tuotetilaus prosessin, ilman suuria IT-projekteja.
Palvelu on sunniteltu vaativaan B2B-kauppaan mutta sitä voi yhtä hyvin käyttää kuluttajakaupassa. Katso lisää RetailHosting-palvelusta

Tutustu Retail Hostingiin

DBMi

DBMi

DBMi on erityisesti tukkukauppaan suunniteltu toiminnanohjausjärjestelmä. DBMi automatisoi tuotejakeluprosessin mahdollisimman pitkälle. Käyttäjän tehtäväksi jää vain välttämättömien toimenpiteiden suorittaminen.

Kysy lisää DBMi-järjestelmästä

Kaluston ja etäseurannan ohjelmisto

Kaluston ja etäseurannan ohjelmisto

Ohjelmisto liikkuvan kaluston ja etäseurantakohteiden tietohallintaan yhdessä langattoman anturitekniikan kanssa. Ohjelmiston avulla tiedät missä kalustosi ja kohteesi sijaitsevat, näet käytetyt reitti ja pystyt seuraamaan mittaustulosten avulla kaluston kuntoa tai muutoksia antureiden ympäristössä.
Saat 24/7 reaali- ja historianäkymän liiketoimintasi kannalta tärkeään tietoon.

Pyydä lisätietoja

Ota yhteyttä