Rekrytointi ja avoimet työpaikat

Rekrytointi ja avoimet työpaikat


Alla avoimet työpaikkamme tällä hetkellä:

E-Bros Oy on sähköisen liiketoiminnan, kaupan toiminnanohjausjärjestelmiin ja varastohallinnan sovelluksiin erikoistunut ohjelmistotalo, jolla on 30 vuoden kokemus sähköisestä kaupankäynnistä, verkkokaupasta, varasto-ohjelmistoista ja toiminnanohjausjärjestelmistä. Toiminnan laajentuessa ja kehitystarpeiden lisääntyessä haemme kokeneeseen 15 hengen tiimiimme Tampereelle

Ohjelmistosuunnittelijaa

Hallitset hyvin C++:aa ja/tai C#:ia. Työtehtäväsi tulevat olemaan järeiden toiminnanohjausjärjestelmien, verkkokauppa-alustojen ja IOT-tiedonkeruualustan jatkokehitys.

Toivomme, että sinulla on itsenäinen ja itseohjautuva ote työhön mutta osaat myös olla osa tiimiä. Olet järjestelmällinen, ongelmanratkaisukykyinen ja osaat aikatauluttaa tehtäväsi sekä tahdot oppia uutta mutta myös olla itsenäisesti ajan hermolla. Englanninkielen suullinen ja kirjallinen osaaminen on välttämätöntä.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus (CV, referenssit ja mahdolliset suositukset) ja palkkatoiveesi osoitteeseen e-bros@e-bros.fi otsikolla ”Ohjelmistosuunnittelija”.

Ota yhteyttä